Inleiding

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente in Bergentheim. Fijn dat u ons gevonden hebt en belangstellende bent!

De Protestantse Gemeente Bergentheim is ontstaan door een fusie van de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente in Bergentheim.
Op 4 februari 2018 is in een feestelijke viering de verenigingsacte ondertekend.

De Protestantse Gemeente beschikt over twee kerkgebouwen t.w. de Oosterkerk en de Westerkerk. De vieringen worden om en om in de Ooster-en Westerkerk gehouden.
De aanvangstijd van de morgendienst is in de zomertijd 9.30 uur en in de wintertijd 10.00 uur. De avonddienst begint om 19.00 uur.

In de bijgebouwen, respectievelijk de Bo en ’t Kruispunt, vinden diverse doordeweekse activiteiten plaats.

Wij hopen dat de website u een indruk geeft van de veelkleurigheid van de gemeente!
Wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze predikanten of met de scriba.

U bent van harte welkom in de zondagse vieringen en wie weet ontmoeten wij elkaar op enig moment!

De kerkenraad

(privacy gevoelige gegevens zijn bereikbaar voor gemeenteleden via een aan te vragen inlogcode via webteam@pgbergentheim.nl).