SOW Club 01-04-2016

Vrijdag 1 april was het dan zover, het slaapweekend in de Bo. De kinderen kwamen een nachtje slapen om de club voor dit seizoen af te sluiten. Met een opkomst van maar liefst 72 kinderen zijn we vrijdagavond gestart met de clubdienst in de kerk. Dit om samen met ouders ,opa's, oma's, broers en/of zussen even stil te staan bij stichting 'Het vergeten kind'. Op vrijdag 5 februari hebben we met de kinderen een markt georganiseerd, daarbij is geld opgehaald voor de stichting, namelijk €340 euro! En ook tijdens de clubdienst is de opbrengst van de collectie gedoneerd aan de stichting. Totaal schenken wij een bedrag van €421,- euro aan 'het vergeten kind'.

Na de dienst hebben de kinderen samen met de leiding de kamers ingedeeld en de spullen uitgepakt. Daarna hebben ze zich goed vermaakt met tafeltennis, sjoelen, voetbal, knutselen en natuurlijk 2 springkussens die buiten klaar stonden. Ondertussen was er tijd voor iets lekkers met drinken, en toen mochten de kinderen zich omkleden voor het galafeest. Er was een modeshow in de grote zaal, waarbij de kinderen de kleding mochten showen. Na de prijsuitreiking vondt de leiding het toch echt tijd om te gaan slapen, maar de kinderen niet… uiteindelijk hebben de meeste kids geen oog dicht gedaan.
 
In de ochtend stond er een ontbijt klaar. Na het ontbijt zijn we gestart met een aantal liedjes van 'Just Dance' op de beamer, een soort van ochtendgymnastiek voor de kinderen om 'wakker' te worden.  We hebben het slaapweekend afgesloten met een spelletje in het bos. De kinderen zijn moe maar voldaan opgehaald door de ouders.
 
Namens de leiding een bedankje aan alle ouders die ons hebben geholpen met het opruimen van de zalen!
Dit clubseizoen is afgelopen, in september 2016 starten we met een nieuw seizoen.
terug

Agenda

Dienst in de Oosterkerk

zo 21 aug 2022 om 09:30 uur

Dienst in de Westerkerk

zo 28 aug 2022 om 09:30 uur

Dienst in de Oosterkerk

zo 04 sep 2022 om 09:30 uur

Directe link naar de:


 

Predikanten:
ds. Gijsbert Rohaan

ds.g.rohaan@pgbergentheim.nl
ds. Geralda Rohaan-van de Kamp
ds.gg.rohaan@pgbergentheim.nl

Scriba:
scriba@pgbergentheim.nl

Ledenadministratie:
ledenadministratie@pgbergentheim.nl

Websitebeheer en ook om kopie aan te leveren voor de website mail naar:
webteam@pgbergentheim.nl

Jeugdouderlingen:
Marja Potgieter
Inez Spijker
jeugd@pgbergentheim.nl
Het bankrekeningnummer voor:
"collectes voor de Kerk"
NL40 RABO 0384 9579 00
Het bankrekeningnummer voor:
"collectes voor de Diaconie"
NL83 RABO 0324 9603 95

Classispredikant Overijssel-Flevoland
Als PGBergentheim horen we tot de classis Overijssel/Flevoland. Onze classispredikant is Klaas van der Kamp. Hier volgt een linkje naar zijn website met veel wetenswaardigheden over wat er in de classis gebeurt aan mooie initiatieven.
www.klaasvanderkamp.nl
Oosterkerk:
Kanaalweg Oost 59
7691 CD Bergentheim
0523-232565

Westerkerk:
Dr. H.J. Postlaan 9
7961 BA Bergenteim
0523-232561


Oosterkerk
Westerkerk