Ledenpagina

Welkom in het voorportaal van de ledenpagina. Omdat we voorzichtig willen en moeten omgaan met persoonlijke en vertrouwelijke informatie willen en mogen we ook niet alle beschikbare informatie voor iedereen zichtbaar maken. Hoewel bijna alles op deze website gewoon publiekelijk beschikbaar is; zijn er toch enkele zaken die alleen zichtbaar zijn voor onze leden.
Daarom is deze ledenpagina alleen toegankelijk voor ‘PG Bergentheim leden’ zoals wij ze noemen. Iedereen die betrokken is binnen onze gemeente kan gebruik maken van een ‘login-account’.

LEDENGEDEELTE WEBSITE
Om toegang te krijgen tot de ledenpagina heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.
Deze ontvangt u wanneer u een mail stuurt naar
webteam@pgbergentheim.nl. Na ontvangst hiervan krijgt u, nadat ik de gegevens heb ingevoerd, een automatische email waarbij gevraagd word een wachtwoord aan te maken.

Nadat u de gegevens hebt ontvangen, klikt u op de website op onderstaande icoon rechtsbovenaan de pagina:

Dan komt u op het volgende scherm waar u uw gebruikersnaam en wachtwoord in kan voeren:

Daar vult u de gebruikersnaam en wachtwoord in, en drukt op login:

Om te voorkomen dat u telkens opnieuw alles moet invoeren kunt u het vinkje aanzetten “Inlog gegevens herinneren” .

Nadat u bent ingelogd kunt u naar uw gegevens door op het poppetje te klikken recht boven aan de pagina:

Hier kunt u vervolgens uw gegevens naar eigen wens aanpassen.

Nadat u eventueel aanpassingen hebt gedaan, uiteraard op “opslaan” klikken.
Nadat u bent ingelogd zult u zien dat onder de menu’s meerdere pagina’s tevoorschijn komen.

Mochten er uiteindelijk toch nog vragen of opmerkingen zijn, kunt u deze sturen naar: webteam@pgbergentheim.nl
Deze zal ik dan zo spoedig mogelijk behandelen.

Erik Wiltvank
Webteam Protestantse Gemeente Bergentheim