Oppasdienst, kindernevendienst en jeugdkerk

Oppasdienst
Iedere zondagmorgen is er oppas voor de allerkleinsten onder ons. Van 0 tot de basisschoolleeftijd is je kind welkom bij de oppas. Twee leidinggevenden hebben de zorg voor je kind en er is allerlei speelgoed aanwezig om een leuk uurtje door te brengen. Met een gerust hart kun je zelf zo in de kerk zijn terwijl er voor je kind gezorgd wordt. Vanaf een kwartier voor aanvang van de kerkdienst kun je je kind komen brengen in de Bo of in ’t Kruispunt.

Kindernevendienst:
Iedere zondagmorgen wordt er kindernevendienst gehouden voor de groepen 1 t/m 8.Het leesrooster van ‘Kind op Zondag’ wordt gevolgd. Voor elke zondag zijn er vertellingen van Bijbelverhalen, liedjes, knutseltips en spelvormen.Met Pasen en Kerst wordt er gewerkt met het Veertigdagenen Adventsproject terwijl op Tweede Kerstdag ’s morgens het kinderkerstfeest wordt gevierd.

Leiding kindernevendienst:
Anita Bakker
Jolanda Broenink (coördinatie) tel. 0610980838  jolandabroenink@gmail.com
Regina Grimmerink
Renate Kleine
Marjenke Nijmeijer
Aline Stam
Joanne Schonewille
Henriet van der Velde
Marleen Salomons

Jeugdkerk:
Voor jongeren vanaf 12 jaar wordt er op bepaalde zondagen tijdens de kerkdienst jeugdkerk gehouden. De data waarop er jeugdkerk gehouden wordt, zijn vermeld in Overbruggen.

Kind op schoot diensten
Voor de jonge kinderen van onze gemeente wordt er 2 tot 4x per jaar een 'kind-op-schoot' dienst gehouden in de bijzalen van de kerk. We zijn een klein halfuurtje bij elkaar, zingen liedjes, luisteren naar een Bijbelverhaal, bidden samen en er kan geknutseld worden na afloop. Ouders, grootouders, verzorgenden zijn met hun kinderen heel hartelijk welkom en worden ook persoonlijk uitgenodigd.

Deze diensten worden voorbereid door:
Karlijn Waaijman, Jenneke Giesen-Kappers,en Anja Steen

zo 21 aug 2022 om 09:30 uur