Verslag catechese slotavond 25 maart 2014

Op dinsdagavond 25 maart hadden wij de slotavond van dit catechese seizoen. Alle groepen kwamen gezamenlijk bij een in de Bo. Alle catechisanten waren aanwezig. Ook ouders en begeleiders waren aanwezig. Hilma Bunskoeken opende de avond met een gebed en heette iedereen welkom.

Op deze avond is ook de opbrengst van het spaarproject voor stichting Al- Kafaat in Libanon bekend gemaakt. Het bedrag van € 210,45 is overhandigd aan Miranda Wesselink van de stichting AL-Kafaat. Miranda is geboren in Bergentheim en nu woonachtig in Zwolle. Zij zet zich in voor deze stichting, die verstandelijk en/of lichamelijk gehandicapte mensen in Libanon voorziet van hulpmiddelen. Het geld zal besteedt worden aan een rolstoelbus. Miranda heeft op deze avond een filmpje laten zien waar het geld aan wordt besteed. Wij wensen Miranda veel succes met het werk dat zij voor de stichting AL-Kafaat doet.

Namens alle catecheten willen  wij de kinderen bedanken die het afgelopen seizoen allemaal aanwezig waren op catechisatie en waarin wij mooie gesprekken hebben gehad en alle andere mooie dingen die wij gezamenlijk met jullie hebben gedaan. Piet Salomons eindigde deze avond met een gedicht waarna onder een drankje met een hapje nog samen hebben nagepraat.

zo 03 jul 2022 om 09:30 uur

zo 03 jul 2022 om 19:00 uur