SOW Club 05-02-2016

Hier even een berichtje van de club 'Samen op weg'.
Afgelopen vrijdag 5 februari hebben we een markt gehouden voor het goede doel: 'het vergeten kind'.
Alle kinderen hebben hun steentje bijgedragen aan de markt. Ze hebben met elkaar vogelhuisjes geverfd, bakjes gemaakt van klei, cupcakes gemaakt om te verkopen bij de koffie en nog veel meer. Er was een make up workshop waarbij kinderen zichzelf mochten opmaken en de nageltjes werden gelakt voor een kleine bijdrage voor het goede doel. Er was veel opkomt, want de kinderen hadden hun familie meegenomen. Al met al heeft het een mooi bedrag opgeleverd. Het bedrag wordt bekend gemaakt bij de clubdienst voor het slaapweekend op vrijdag 1 april. Deze dienst zal in het teken staan van 'Het vergeten kind'.

Vrijdag 19 februari gaan de kinderen van groep 7 naar de Brandweer kazerne in Hardenberg voor een rondleiding.
Hier wordt de kinderen verteld wat de brandweer doet en mogen ze een brandweerauto bekijken.
De kinderen van groep 7 hebben een briefje gekregen op school met meer informatie en de vertrektijden.
Hoe de kinderen het vonden dat leest u binnenkort op de website.