SOW Club 2 + 16 oktober 2015

Op vrijdag 2 oktober is het clubseizoen weer begonnen met een startactiviteit voor alle kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool. Hieronder vertellen Rozemarijn en Carmen uit groep 5 wat ze er van vonden.

Wij zijn Rozemarijn en Carmen, en zitten in groep 5.
We moesten met de speurtocht een paperclip ruilen voor iets groters.
We gingen bij mensen aan de deur om te vragen of ze de paperclip met iets anders wouden ruilen.
Tijdens de speurtocht moesten we allemaal binnen een vierkant blijven in de bebouwde kom en we mochten niet langs het kanaal. Ook mochten we niet langs ons eigen huis om iets te ruilen.

De kinderen kwamen terug met allerlei spullen, onder andere: Radio, spelletjes, koekjes, puzzels en nog veel meer.  Deze spullen gaan we de komende clubavonden gebruiken om er wat leuks van te maken.

De eerste clubavond was vrijdag 16 oktober.
Rozemarijn en Carmen: Onze leiders zijn Johannes, Annemarie en Chantal.
We deden de eerste keer een kennismakingsspel met ballonnen.
We moesten met een ballon over gooien, en een naam roepen van iemand die de ballon moest pakken, daarna moest een ander weer een naam roepen. We vonden het een leuk spel!

Naika Rosink uit groep 8: Club is heel leuk en gezellig. Slaapweekend en het zwemmen is het leukst. We hebben 16 oktober een glazen pot gevuld met glow in de dark en daarna versierd. Knutselen vind ik ook heel leuk!

Om de 2 weken op vrijdagavond tussen 19:00 uur en 20:00 uur is er een clubavond voor kinderen van groep 5 t/m 8, iedereen is welkom!