Stille Week

• Zoals gewoonlijk houden we in de ‘Stille Week” op de maandag, dinsdag en woensdagavond (30, 31 maart en 1 april) een avondgebed.
  • Deze staan dit keer in het teken van drie kruiswoorden uit het blad  “Open deur”. Deze avonden beginnen om 19.00 uur in de Westerkerk.
  • 2 april, Witte Donderdag: Vg. Mevr.Ds. Marianne Benard. In deze dienst wordt ook het Heilig Avondmaal gevierd.
  • De collecte is bestemd voor St.Rusland kinderen. Aan deze dienst werken mee: Marja Nijmeijer piano, Aniek Kompagnie panfluit en Hans Gort als lector.
    Ouderling van dienst: Geert Olthof
  • 3 april, Goede Vrijdag: Vg. Ds. Henk Linde. Medewerking in deze dienst door Henk Bakker orgel, dubbelkwartet o.l.v. Frieke Kampman en lector is deze avond: Cindy Weersink-Herbert
    Ouderling van dienst: Erna Luisman- Veneman
  • 4 april, Paaswake: muzikale medewerking door de fam. Nijmeijer en de lectoren Harry Stam en Martha Bakker. Marja Nijmeijer zal twee gedichten voordragen.
  • De diensten van donderdag en vrijdag beginnen om 19.30 uur en de Paaswake begint om 21.30 uur en al deze diensten zijn in de Westerkerk.
  • U allen bent van harte welkom bij deze bijeenkomsten als voorbereiding op Paasmorgen.